Bestellen en verzending

Bestellen en verzending

Wij zijn een Nederlands bedrijf met ons magazijn in Nederland. Er komen nooit douane kosten bij bestellingen binnen Europa. Al onze prijzen zijn totaalprijzen van de producten en zijn inclusief BTW. Alle bestellingen Neem bij vragen contact met ons op, wij bieden klantenservice in het Nederlands en in het Engels.

Ophalen

Ophalen op onze locatie is mogelijk na het maken van een afspraak.

Verzending

Wij streven er naar om bestellingen voor 12:00 uur, dezelfde dag nog te verzenden. bestelling worden doorgaans altijd binnen 3 dagen verzonden, lukt dit niet, dan nemen wij contact met je op. bestel je grote aantallen, neem dan altijd even contact op voor de levertijd.

Wij leveren aan met PostNL via pakketpost en brievenbuspakket naar keuze:

  1. Brievenbuspost – Levering binnen 5 werkdagen, past in brievenbus.
  2. Brievenbuspakket – Snelle levering met track&trace code, past in brievenbus
  3. Pakketpost – Snelle levering met track&trace code.

Verzending binnen Nederland

  • PostNL claimt binnen Nederland in 1 dag de post te kunnen bezorgen. Uit ervaring blijkt echter dat dit niet altijd gebeurd, uitzonderingen van 5 werkdagen komen nog eens voor, graag begrip hiervoor, heb je de bestelling na 5 werkdagen nog niet ontvangen?, neem aub contact met ons op.
  • Daarnaast heeft PostNL aangepaste bezorgtijden rond de feestdagen, houdt dus rekening met vertraging in die periodes.
  • Het is mogelijk dat we sommige bestellingen die na 12:00 uur zijn geplaatst ook nog verzenden. Dit is afhankelijk van de tijd die we nog over hebben bij het verwerken van bestellingen.
  • Is de bestelling niet binnen 5 werkdagen ontvangen, neem dan contact met ons op
  • Bij meldingen van niet ontvangen bestellingen die na 5 werkdagen binnen komen, kunnen wij helaas niets meer regelen wbt onderzoek bij ons of onze verzendpartners.

Verzending buiten Nederland

Vanaf 1 Januari 2020 moeten goederen naar het buitenland apart gefrankeerd worden t.o.v. normale brievenpost, er mogen geen producten meer met gewone postzegels verzonden worden. Omdat het verschil tussen een goederenzegel en een pakket klein is, worden de goederen uitsluitend via de pakketdienst naar het buitenland verzonden.

Er is geen gratis verzending?

Het verzenden van een brief of pakket is nooit gratis, en ook wij hebben te maken met deze kosten. Veel webwinkels bieden “Gratis verzending” aan, maar in werkelijkheid zijn de verzendkosten in hun producten verwerkt. Ze verhogen elk artikel met een aantal euro’s, maar dat is in onze ogen niet eerlijk, dat zou betekenen dat je omgerekend meer verzendkosten betaald als je meerdere producten zou bestellen.

Bestellen op rekening en Inkooporders

Voor bedrijven en onderwijsinstanties is het mogelijk om te betalen op factuur en inkooporders te plaatsen. Je kan de bestelbon per email verzenden.

Intracommunautaire levering

Bedrijven gevestigd binnen de EU en buiten Nederland kunnen bestellen op basis van intracommunautaire levering (BTW verlegging). Gebruik daarvoor de portal voor afrekening zonder BTW (deze vind u bij afrekenen bovenaan als knop). Het is niet mogelijk om na het bestelproces en betaling een bestelling aan te passen naar een intracommunautaire levering.