Arduino NANO V3.0 met ATmega 328P-AU en CH340 USB chip (Funduino) ongesoldeerd

 6,47 incl. BTW

Availability: 108 op voorraad SKU: ARD-4023-NANOU Categorie: Tags: , , , , , ,
Vergelijken

Beschrijving

LET OP:
1) Er wordt geen USB kabel bijgeleverd, selecteer deze onderaan!

Arduino is een opensource-computerplatform dat is opgebouwd rond de ATmega168-microcontroller van Atmel en het softwareontwikkelplatform Processing. Dit platform is bedoeld voor hobbyisten, artiesten, kunstenaars en iedereen die geïnteresseerd is in het maken en ontwerpen van slimme en creatieve objecten die kunnen reageren op hun omgeving.

Met Arduino is het mogelijk apparaten en objecten te creëren die reageren op hun omgeving door middel van digitale en analoge inputsignalen. Op basis van deze input kan een Arduinoschakeling autonome actie initiëren door het afgeven van digitale en analoge outputsignalen. Input kan bijvoorbeeld worden gegenereerd door schakelaars, lichtsensoren, bewegingsmeters, afstandsmeters, temperatuursensoren, of op basis van commando’s afkomstig van internet, een radiomodule of een ander apparaat met een seriële interface. Outputsignalen kunnen bijvoorbeeld motoren, lampjes, pompjes en beeldschermen aansturen, maar ook input genereren voor een andere Arduinomodule.

De Arduino nano is een kleine variant van de arduino. Hij heeft een mini-USB aansluiting, zodat er op dezelfde manier connectie kan worden gemaakt, en hij past eenvoudig op een breadboard.

De arduino die wij verkopen is een kopie van het origineel, het is 100% gelijk aan het origineel en functioneert ook als zodanig!

Specs:
– Digitale pins 14 (waarvan 6 PWM)
– Analoge inputs 8
– SRAM 2 KB
– EEPROM 1 KB
– Clock Speed 16 MHz
– Flash 32 KB (2 KB bootloader)
– Chip ATmega328
– Editie V3

Extra informatie

Gewicht 100 g
Afmetingen 5 × 2 × 2 mm

Please login to post questions