2e KANS

Honeywell Chronotherm VISION Touchscreen TH8100U1004 NL

 42,35 incl. BTW

Availability: 1 op voorraad SKU: 2K-LDW-LOS-00001 Categorieën: , Tags: , , ,
Vergelijken

Beschrijving

  • Aan/uit klokthermostaat
  • Eenvoudige bediening door touchscreen
  • Verlicht display in het Nederlands
  • Elke dag van de week volledig programmeerbaar
  • Automatische zomer- en wintertijd
  • Toepasbaar op 24V aan/uit cv-ketels

De Honeywell Chronotherm Vision (TH8100U1004) is een programmeerbare, optimaliserende touchscreen klokthermostaat voor 24V aan/uit cv-toestellen.

De Chronotherm Vision is uitgerust met een eenvoudige, menugestuurde touchscreen bediening op een groot, duidelijk afleesbaar scherm. Het overzichtelijke Nederlandstalige display geeft een directe terugkoppeling en keuzebevestiging. De temperatuur is voor maximaal zes perioden per dag in te stellen en daarbij is iedere dag van de week afzonderlijk instelbaar. De thermostaat heeft een zelflerende aanwarming, die ervoor zorgt dat de gewenste temperatuur wordt bereikt op het ingestelde tijdstip.

De klokthermostaat biedt de mogelijkheid om tijdelijk (voor kortere of langere periode) af te wijken van het ingestelde programma met bijvoorbeeld de ‘vrije dag functie’ of ‘vakantiefunctie’. De automatische klok zorgt er voor dat het scherm van de thermostaat altijd de juiste dag en tijd weergeeft en ook de overgang van zomer- naar wintertijd wordt volledig automatisch verzorgd.

Extra informatie

Gewicht 1000 g

Please login to post questions