2e KANS

Linksys 54 Mbps Wireless-N PC Card WPC300N BOXED

 18,15 incl. BTW

Availability: 1 op voorraad SKU: 2K-PCCARD-0003-WPC300N Categorieën: , Tags: , , , , ,
Vergelijken

Beschrijving

Dit is een 2e KANS/Vintage artikel/product, en is getest op werking/functionaliteit!

— GARANTIE 14 dagen na aankoop —

Nieuwstaat

De Linksys WPC300N Wireless-N-notebookadapter is een eenvoudige manier om draadloze connectiviteit toe te voegen aan uw notebook of om deze te upgraden. Steek deze in de pc-kaartsleuf van uw notebook en geniet van ongelooflijk supersnelle, draadloze netwerktoegang en mobiliteit.

De Linksys WPC300N Wireless-N-notebookadapter maakt gebruik van de allernieuwste draadloze netwerktechnologie, Wireless-N (concept 802.11n). Door de signalen van meerdere zenders te overlappen, verhoogt de “Multiple In, Multiple Out” (MIMO)-technologie van Wireless-N de effectieve gegevenssnelheid. In tegenstelling tot gewone draadloze netwerktechnologieën die in de war raken van signaalweerkaatsingen, gebruikt MIMO deze weerkaatsingen om het bereik te vergroten en ‘dode hoeken’ in het draadloos bereik te verkleinen. Het sterke signaal verplaatst zich over een grotere afstand en de draadloze verbindingen blijven intact, over een afstand die wel 4 keer zo groot is als die van een standaard Wireless-G-netwerk.

Met Wireless-N krijgt u meer snelheid naarmate u zich op grotere afstand bevindt. Het werkt uitstekend met standaard Wireless-G- en -B-apparatuur, maar als beide uiteinden van de draadloze verbinding van het type Wireless-N zijn, kan de verwerkingscapaciteit nog meer worden verhoogd door twee keer zoveel bandbreedte te gebruiken, waardoor snelheden worden bereikt die 12 keer zo hoog liggen als die van een standaard Wireless-G.

Als u eenmaal bent aangesloten, kunt u gewoon uw e-mail lezen. Bovendien hebt u toegang tot internet, en kunt u bestanden en andere randapparatuur, zoals printers en opslagruimte, delen met andere computers in het netwerk, waar u ook naar toe gaat. Thuis kunt u op internet surfen of expresberichten gebruiken om met vrienden te chatten terwijl uw buiten op het terras zit. Daarnaast kunt u ook verbinding maken met één van de openbare hotspots die u steeds vaker kunt vinden in cafés, hotels, vergaderzalen en op vliegvelden. Uw draadloze verbinding wordt beveiligd door 256-bits codering voor beveiliging van industrieel niveau. De meegeleverde Setup Wizard helpt u stapsgewijs bij het configureren van de netwerkinstellingen van de adapter.

Door de ongelooflijke snelheid is Wireless-N uitermate geschikt voor mediatoepassingen zoals streaming video, games en Voice over IP (VoIP)-telefonie, en beschikt u over volop ruimte om door het hele netwerk meerdere ‘media-intensieve’ gegevensstreams tegelijk te gebruiken, zonder dat dit de prestaties negatief beïnvloedt. Verbind uw notebook met Wireless-N-, Wireless-G- en Wireless-B-netwerken via de Linksys Wireless-N-notebookadapter.

Producteigenschappen van Linksys WPC300N Wireless-N

  •  Supersnel Wireless-N-netwerken (concept 802.11n) voor uw notebook
  •  MIMO-technologie maakt gebruik van meerdere zenders
  •  Een sterk signaal dat maximaal 4 keer verder reikt en dode hoeken verkleint
  •  Maximaal 12 keer sneller dan Wireless-G
  •  Kan ook verbinding maken met Wireless-G- en Wireless-B-netwerken
  •  Geavanceerde draadloze beveiliging met 256-bits codering

Manufacturer: Cisco Systems, Inc

Manufacturer Part Number: WPC300N

Brand Name: Linksys

Product Model: WPC300N

Product Name: Wireless-N WPC300N Notebook Adapter

Product Type: Wi-Fi Adapter

ISM Band: Yes

ISM Maximum Frequency: 2.40 GHz

Wireless Transmission Speed: 54 Mbps

Wireless Security: WEP Encryption length: up to 256-bit

Host Interface: CardBus

Width: 2.1″

Depth: 4.9″

Thickness: 350.0 mil

Weight (Approximate): 1.76 oz

Additional Information: Transmitted Power Wireless-N (Typical): 9 to 11 dBm

System Requirements: CD-ROM Drive, 600 MHz or Faster PC, 256 MB of RAM Memory, Available CardBus Slot

Compatibility: Microsoft Windows XP with Service Pack 1 (or later), Microsoft Windows 2000 with Service Pack 1 (or later)

Extra informatie

Gewicht 1000 g
Afmetingen 20 × 15 × 2 mm

Please login to post questions